Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Neem contact op met één van onze medewerkers.

Tel: 0548 – 540400
receptie@deleeuwinstallaties.nl

Zonnepanelen

Zonnepanelen zorgen ervoor dat aan de hand van zonlicht energie wordt opgewekt. Hoe meer zon de panelen opvangen des te hoger de opbrengst is. Zelfs op een bewolkte dag kan er energie opgewekt worden doordat de panelen werken op de straling van de zon. Bij het opwekken van zonne-energie komen geen milieuvervuilende stoffen of broeikasgassen vrij.Zonnepanelen met duurzaamheidslening

Het aanschaffen van zonnepanelen is een investering. Daarentegen zal je na de installatie van de panelen gelijk beginnen met het opwekken van zonne-energie waardoor je je energierekening direct lager ziet worden. Daarnaast zal de waarde van je woning stijgen.

De Leeuw Installaties werkt met vaste partners om u kwalitatief goede producten en pakketten aan te kunnen bieden. Wanneer u zonnepanelen aanschaft bij De Leeuw Installaties kunt u ervan uitgaan dat wij hoge kwaliteit leveren zodat uw zonnepanelen een zo hoog mogelijk rendement opleveren.

Omdat iedere woonsituatie verschilt, zullen wij ter plaatse de situatie opnemen. Aan de hand van de opname zullen wij voor u een passende offerte maken.

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via receptie@deleeuwinstallaties.nl.

Naast het installeren van zonnepanelen kunt u nog meer duurzame technieken in uw woning toepassen, zoals een een warmtepomp. Door een combinatie van een warmtepomp met zonnepanelen is het bijvoorbeeld mogelijk de CO2-uitstoot van uw woning naar nul te brengen.

Kijk voor meer informatie over het verduurzamen van uw woning op Energiebesparendoejenu.nl.

Realisatie: Stimmt
Sluiten

"*" geeft vereiste velden aan

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.