Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Neem contact op met één van onze medewerkers.

Tel: 0548 – 540400
receptie@deleeuwinstallaties.nl

Warmtepomp Intergas Xtend

Xtend Intergas

De Intergas Xtend Hybride warmtepomp is een slimme oplossing om te besparen op uw gasverbruik. Het compacte model zorgt ervoor dat er geen grote verbouwing in uw huis benodigd is. Deze Xtend is een hybride warmtepomp die samenwerkt met een hoog rendement cv-ketel om uw woning duurzaam te verwarmen en van warm tapwater te voorzien. De buitenunit zorgt ervoor dat er warmte uit de buitenlucht wordt gehaald en wordt omgezet naar warmte in de woning via de binnenunit. Deze warmte kan vervolgens gebruikt worden voor het centrale verwarmingssysteem. De cv-ketel springt bij bij het verwarmen van het tapwater en wanneer de warmtevraag hoger is bijvoorbeeld op hele koude dagen. Dit type warmtepomp werkt in combinatie met de meest gangbare cv-ketels. Hebt u op dit moment bijvoorbeeld een Intergas ketel CW4- of CW5 model, dan is het bijplaatsen van deze hybride warmtepomp wellicht de beste optie voor u.

Een warmtepomp aanschaffen is vaak een grote investering. De overheid stimuleert met de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) woningeigenaren om te investeren in de opwekking van duurzame energie of om energie te besparen. U kunt gebruik maken van deze subsidie bij het plaatsen van dit type warmtepomp. (meldcode is: KA22154)

Zie hieronder een aantal voorbeeldoffertes voor het plaatsen van een Intergas Xtend model zonder ketel of met ketel.

Let op: onderstaande prijzen zijn puur ter indicatie en kunnen afwijken. Voor exacte prijzen kunt u het beste telefonisch of per email contact met ons opnemen.

–      Voorbeeldofferte Intergas Xtend (met bestaande ketel)
–      Voorbeeldofferte Intergas Xtend incl. ketel CW4
–      Voorbeeldofferte Intergas Xtend incl. ketel CW5

Intergas Xtend

Uiteraard leveren en monteren wij ook andere types en merken warmtepompen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Bent u nog niet klaar voor een warmtepomp dan is het vervangen van uw huidige cv-ketel wellicht de beste optie voor u.

–      Voorbeeldofferte van de Intergas ketel CW 4

Realisatie: Stimmt
Sluiten

"*" geeft vereiste velden aan

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.