Meer informatie

Wilt u meer te weten komen over wat De Leeuw Installaties voor u kan betekenen?
Neem dan contact met ons op via:

T: 0031 (548) – 540400
E: info@deleeuwinstallaties.nl

Over De Leeuw Installaties

De Leeuw Installaties foto pand en bus

De Leeuw Installaties B.V.

De Leeuw Installaties B.V. is in 1978 gestart met haar activiteiten.

Tot 1983 werden alleen centrale verwarming installaties aangelegd door De Leeuw Installaties. Na 1983 werden hier ook loodgieterswerkzaamheden aan toegevoegd. Sinds enkele jaren maakt ons bedrijf deel uit van de Van Dam Groep uit Rijssen. Ons bedrijf was een van de eerste bedrijven in Twente die in 1993 de waarborgcertificering behaalde.

Ons bedrijf is een erkend leerbedrijf; dit betekent dat leerling monteurs naast een aantal contacturen op een praktisch ingestelde onderwijsinstelling binnen ons bedrijf worden opgeleid tot vakkundig monteur.

Op dit moment zijn er tussen de 40 en 50 vaste personeelsleden werkzaam bij De Leeuw Installaties B.V. We verrichten werkzaamheden voor diverse opdrachtgevers. Ons bedrijf is voornamelijk actief in de luxe woningbouw. Elk jaar worden er tussen de 300 – 400 woningen opgeleverd. Ook hebben we al een groot aantal utiliteitswerken gerealiseerd.

De laatste jaren is het belang van duurzame installatietechnieken steeds duidelijker geworden. De vraag naar dit soort installaties is een steeds groter wordende trend. Wij zorgen dat we meegaan met deze vraag.

 

 

 

Realisatie: Stimmt
Sluiten

"*" geeft vereiste velden aan

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.