Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers.

T: 0031 (548) – 54 04 00
E:receptie@deleeuwinstallaties.nl

De Leeuw Installaties kantoor

Kwaliteit, Arbo en Milieu

De Leeuw Installaties voert een actief beleid op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Wij voelen ons als werkgever verantwoordelijk voor het creëren van een veilige werkomgeving. Daarnaast investeren wij in werkgeluk en ontwikkeling van medewerkers wat uiteindelijk bijdraagt aan de kwaliteit van onze organisatie. Wij handelen milieubewust om de belasting van het milieu zo klein mogelijk te houden.

Kwaliteit
De gewenste kwaliteit bereiken wij door onze medewerkers zo goed mogelijk voor te bereiden op de werkzaamheden. Wij investeren in ontwikkeling van onze medewerkers wat bijdraagt aan de hoge kwaliteit van onze technische installaties. Denk hierbij aan opleiden en trainen van ons personeel. Wij voldoen aan de eisen die gesteld zijn voor het ontwerpen en installeren van technische installaties en hebben hiervoor de nodige certificaten, te vinden onderaan deze pagina.

Arbeidsomstandigheden (Arbo)
Naast de regels in de Arbowet voor alle werkgevers en medewerkers in Nederland die ervoor moeten zorgen dat er gezond en veilig gewerkt wordt, staan er in het Arbeidsomstandighedenbeleid van De Leeuw Installaties regels en voorschriften waar iedere medewerker zich aan dient te houden. Daarnaast hebben wij een VGM-beheerssysteemcertificaat behaald, VCA*, waarmee we aantonen dat wij als werkgever voldoen aan de gestelde eisen.

Milieu
Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden creëren wij afval. Door op een bewuste manier om te gaan met deze afvalsoorten proberen wij de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Zo scheiden wij bijvoorbeeld afval. Daarnaast prefabriceren wij waar mogelijk om onder andere onze afvalproductie te verminderen.

Tijdens het installeren van installaties krijgen wij te maken met F-gassen. De Leeuw Installaties begrijpt het belang van het professioneel omgaan met deze stoffen en het voorkomen van lekkages. We hebben de nodige voorzorgsmaatregelen genomen en zijn daarvoor beloond met een certificaat. Met dit certificaat tonen we aan dat wij als onderneming op een verantwoordelijke manier omgaan met F-gassen.

Raadpleeg hieronder de verschillende certificaten met betrekking tot onze kwaliteitszorg:

Certificaten:

Realisatie: Stimmt
Sluiten

"*" geeft vereiste velden aan

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.