Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Neem contact op met één van onze medewerkers.

T: 0548 – 540400

E:  receptie@deleeuwinstallaties.nl

Duurzaamheid

Door een groeiend milieubewustzijn en de wens om kosten te besparen, stijgt de vraag naar zonnepanelen en warmtepompsystemen. Met deze installaties kan energie gewonnen worden of worden opgewekt.

De overheid neemt verschillende maatregelen om de snelheid van de klimaatverandering zoveel mogelijk tegen te houden. Nationaal en internationaal zijn er verschillende doelen gesteld om de uitstoot van broeikasgassen te verlagen. Zo bent u als huiseigenaar vanaf 2026 verplicht om bij vervanging van uw cv-ketel over te stappen naar een (hybride) warmtepomp. De overheid stimuleert hierdoor om te kiezen voor duurzame installaties binnen de woning. Om de gestelde doelen te behalen, worden er door de overheid verschillende leningen en subsidies aangeboden.duurzaam

Misschien wilt u graag weten welke maatregelen u zelf kunt nemen om uw woning te verduurzamen. De Leeuw Installaties denkt graag met u mee over bijvoorbeeld de aanschaf van een warmtepomp en/of zonnepanelen.

Realisatie: Stimmt
Sluiten

"*" geeft vereiste velden aan

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.