Meer informatie?

Neem contact op met één van onze medewerkers.

Tel: 0548 540400
receptie@deleeuwinstallaties.nl

 

Financiering en Subsidies

Het verduurzamen van uw installaties binnen de woning vraagt vaak om een flinke investering. Daarentegen zal de energierekening verlagen en de waarde van uw woning stijgen. De overheid stimuleert het om de CO2-uitstoot omlaag te krijgen door aan huiseigenaren diverse leningen en subsidies aan te bieden.

Hieronder een aantal financieringsmogelijkheden waarvoor u wellicht in aanmerking komt:

Investeringssubsidie duurzame energie ISDE
Om duurzame verwarming te stimuleren, verleent te overheid subsidie bij de aankoop van onder andere zonneboilers en warmtepompen. De hoogte van de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) hangt af van het soort apparaat en van het vermogen. Het subsidiebedrag ligt tussen de €1.000 en €2.500.

Energiebespaarlening
De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren. Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken. Investeer slim én maak van uw huis een heerlijk comfortabel thuis! Een belangrijk aandachtspunt is dat de Energiebespaarlening een maximum van 75% stelt bij het financieren van zonnepanelen.

 

Meer informatie financiering energie besparen op de website van Milieu Centraal.
Meer informatie over de beschikbare subsidies in uw woonplaats op Energiesubsidiewijzer.nl.
Meer informatie over de beschikbare leningen in uw woonplaats op de website van SVn, Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting.
Meer informatie over de btw-teruggave zonnepanelen op de website van Milieu Centraal.

Realisatie: Stimmt
Sluiten

"*" geeft vereiste velden aan

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.