Wie zijn wij?

Wij zijn een betrouwbare partner op installatiegebied

Of het nu gaat om werktuigbouwkundige-, elektrotechnische- of bijvoorbeeld klimaat installaties, wij regelen, installeren of onderhouden het. Ons hechte team werkt samen aan diverse opdrachten en projecten in zowel de woningbouw als utiliteit. Onze collega’s staan klaar voor elkaar en ondersteunen elkaar waar nodig.

Wie is De Leeuw Installaties

In 1978 zijn wij gestart met onze activiteiten, we hebben dus ruim 45 jaar ervaring in de installatietechniek! Sinds 2000 maakt ons bedrijf deel uit van de Van Dam Groep uit Rijssen. Op dit moment zijn er zo’n 40-50 vaste personeelsleden werkzaam bij ons. De Leeuw Installaties is een erkend leerbedrijf, dit betekent dat leerling monteurs naast een aantal contacturen op een praktisch ingestelde onderwijsinstelling binnen ons bedrijf worden opgeleid tot vakkundig monteur.

We verrichten werkzaamheden voor diverse opdrachtgevers. Ons bedrijf is voornamelijk actief in de luxe woningbouw. Elk jaar leveren wij tussen de 300- 400 woningen op. Ook hebben we al een groot aantal utiliteit werken gerealiseerd. De laatste jaren is het belang van duurzame installatietechnieken steeds duidelijker geworden. De vraag naar dit soort installaties is een steeds groter wordende trend. Wij zorgen dat we meegaan met deze trend.

We vinden het erg belangrijk dat zowel onze klanten, maar ook onze collega’s op elkaar kunnen bouwen. Wij investeren in werkgeluk en ontwikkeling.

Wij verstaan ons vak, leveren kwaliteit, zijn betrouwbaar, ondernemend en voelen ons verantwoordelijk. Sluit jij je bij ons team aan?

Foto Peter

Meer weten?

We vertellen je graag wie we zijn en wat we voor jou kunnen betekenen.
Meer weten?
Liever eerst nog meer informatie? Onze collega Peter is bereikbaar!
Peter
Peter
Bedrijfsleider
06-38350903

Solliciteer direct

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vacature aanraking
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Max. bestandsgrootte: 50 MB.