Waarom wil jij graag werken bij ons op kantoor?
Bij ons op kantoor kun je jouw technische kennis en organisatietalent prima kwijt. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de engineering, voorbereiding en/of begeleiding van projecten in woningbouw, renovatie en/of utiliteit. In ons fijne, hechte team zijn de lijnen kort en helpen wij elkaar. Mede dankzij jouw kwaliteiten kunnen jouw collega’s op de projecten een perfect resultaat neerzetten. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk!

Omdat we samen leren

Leren en blijven ontwikkelen zit in ons bloed. Wij zijn een erkend leerbedrijf, waarbij wij je graag de benodigde faciliteiten en ondersteuning bieden om jouw opleiding of cursus met een goed resultaat af te ronden. We doen er alles aan om jouw ambities waar te maken. Jouw carrière binnen De Leeuw Installaties staat dan ook zeker niet stil! Bij ons kun je met plezier werken en leren aan je toekomst!

De Leeuw Installaties kantoor

Omdat er een goede sfeer heerst

Wij hechten veel waarde aan een goede werksfeer en werkgeluk. Naast hard werken en gezamenlijk de mouwen opstropen is er ook tijd voor een gezellig praatje met je collega’s. Samen met onze monteurs sluiten we de week af in kantine en organiseren wij regelmatig (actieve) uitjes waar veel collega’s enthousiast aan deelnemen.

We hebben de boel goed voor elkaar. Niet alleen onze monteurs hebben goed gereedschap nodig. Daarom zal het jou op je werkplek en in je werkomgeving aan niets ontbreken.

MTB De Leeuw

Omdat we samen één team zijn

Al onze technische disciplines zijn gebundeld in één team, waar jij onderdeel van bent. Je werkt nauw samen met onze monteurs voor een soepel verloop van onze projecten. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor alle installaties.

Foto Peter

Meer weten over werken op ons kantoor?

We vertellen je er graag alles over! Stel je vraag via onderstaande buttons.
Meer weten?
Liever eerst nog meer informatie? Onze collega Peter is bereikbaar!
Peter
Peter
Bedrijfsleider
06-38350903

Solliciteer direct

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vacature aanraking
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Max. bestandsgrootte: 50 MB.