Waarom werken op onze projecten?
Op onze projecten ga je goed voorbereid aan de slag. Dankzij onze gedegen werkvoorbereiding kun jij écht de focus leggen op de werkzaamheden die jij graag doet. Wij zorgen ervoor dat het gereedschap in orde is. Daarnaast draag je comfortabele werkkleding, zodat je met trots je werk kunt doen. Het realiseren van kwaliteit en technisch maatwerk is ons doel. We doen er alles aan dat wij samen met onze klant trots kunnen zijn op het eindresultaat.

Omdat we mooie technische installaties maken

Dagelijks werk je aan de realisatie of verduurzaming van mooie projecten, zoals luxe woningen, appartementen of kleine utiliteit. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van zowel werktuigkundige- als elektrotechnische installaties. Als monteur heb je bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk. Mede dankzij jouw technische kennis en ervaring zetten we een eindresultaat neer waar we trots op zijn.

De Leeuw Installaties project

 

Omdat we blijven leren

Bij ons werk je met plezier aan je toekomst. Wij geven je graag de ruimte om jezelf te ontwikkelen in je vak of door te groeien naar een andere functie. Zo kun je bij ons starten als aankomend monteur en doorgroeien naar bijvoorbeeld leidinggevend monteur. Of ligt je interesse meer in de werkvoorbereiding van projecten? We doen er alles aan om jou in je kracht te zetten en bieden jou hiervoor de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen.De Leeuw Installaties project

 

Omdat we één team zijn

Gelukkige medewerkers, daar streven wij naar. Wij geloven erin dat een goede samenwerking en werksfeer op het project én op kantoor, leidt tot het beste resultaat. De werkweek sluiten wij gezellig af met elkaar in onze kantine. Ook organiseren we geregeld (actieve) uitjes voor onze collega’s.

De Leeuw MTB

Foto Peter

Meer weten over werken op onze projecten?

We vertellen je er graag alles over! Stel je vraag via onderstaande buttons.
Meer weten?
Liever eerst nog meer informatie? Onze collega Peter is bereikbaar!
Peter
Peter
Bedrijfsleider
06-38350903

Solliciteer direct

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vacature aanraking
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Max. bestandsgrootte: 50 MB.