Waarom wil jij graag werken bij ons in de service?
Met een comfortabele bus en goed materiaal ga jij op pad om service te verlenen en storingen op te lossen. Als servicemonteur krijg je een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid bij het maken van keuzes in je werk.

Omdat we niet zomaar installaties onderhouden

Voor ons gaat het bij een installatie om de techniek. Voor de eindgebruikers is het vooral van belang dat de installatie werkt en voorziet van warmte, koeling of warm water. Met jouw technische kennis en servicegerichtheid los jij het probleem van de klant op. Dankzij de inzet van jou en je collega’s hebben wij het vertrouwen van onze klanten.

De Leeuw Installaties

Omdat je wilt blijven ontwikkelen

Wij vinden het belangrijk om bij te blijven in de snel ontwikkelende technische branche, daarom krijg je bij ons volop kans om je verder te ontwikkelen. Er is bij ons alle ruimte voor het volgen van opleidingstrajecten, zodat je altijd op de hoogte bent van alle kneepjes van het vak.

De Leeuw

Omdat we werken met elkaar

Ondanks dat je grotendeels alleen werkt op verschillende locaties, ben je onderdeel van ons ‘De Leeuw’ team. Je onderhoudt nauw contact met je collega’s en je zorgt samen voor een optimaal beheer.

DL warmtepomp

Foto Peter

Meer weten over werken in de service?

We vertellen je er graag alles over! Stel je vraag via onderstaande buttons.
Meer weten?
Liever eerst nog meer informatie? Onze collega Peter is bereikbaar!
Peter
Peter
Bedrijfsleider
06-38350903

Solliciteer direct

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vacature aanraking
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Max. bestandsgrootte: 50 MB.